eve and butter logo 3

Όροι Χρήσης

 

 1. Η αγορά οποιουδήποτε προϊόντος μέσα από το κατάστημα μας ισχύει για πρόσβαση προβολής 365 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς. Σε αυτό το διάστημα μπορείτε να το προβάλετε όσες φορές εσείς θέλετε όπως επίσης να τυπώσετε και τα αρχεία συνταγής σχεδιαγράμματα. Μετά το πέρας των 365 ημερών η πρόσβαση διακόπτεται αυτόματα.
 2. Δικαίωμα προβολής έχει μόνο ο πελάτης που έχει αγοράσει με το λινκ βίντεο και τον κωδικό χρήστη που του έχει δοθεί. Μπορεί να έχει πρόσβαση από όποια κλειστή συσκευή επιθυμεί για 365 ημέρες. 
 3. Με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος από το κατάστημα μας ο πελάτης δεν έχει κανένα δικαίωμα υπαναχώρησης, επιστροφής χρημάτων ή αλλαγή προϊόντος βάση του νόμου Ευρωπαϊκής Ένωσης περί πώλησης ηλεκτρονικών μαθημάτων. 
 4. Όλα τα προϊόντα του καταστήματος μας καθώς επίσης οι σημειώσεις , οι συνταγές , τα σχεδιαγράμματα και κάθε πληροφορία που τα συνοδεύει αποτελούν προϊόντα ιδιοκτησίας μας και προστατεύονται από τον νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων. Οποιαδήποτε προσπάθεια οικειοποίησης και εκμετάλλευσης τους μας δίνει το δικαίωμα να προβούμε σε νομικές διαδικασίες διεκδικώντας διαφυγόντα κέρδη. 
 5. Ο πελάτης βεβαιώνει ότι τα στοιχεία που δηλώνει κατά την εγγραφή του είναι αληθή. 
 6. Απαγορεύεται οποιαδήποτε προσπάθεια αποθήκευσης οποιουδήποτε προϊόντος που υπάρχει στο κατάστημα μας σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή του. 
 7. Απαγορεύεται οποιαδήποτε προσπάθεια αποθήκευσης των προϊόντων με οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μέσο και τρόπο. 
 8. Απαγορεύεται η προβολή από τον πελάτη σε τρίτο είτε του βίντεο είτε των σημειώσεων.
 9. Απαγορεύεται η χρήση των προϊόντων μας με σκοπό το κέρδος. 
 10. Επισκεπτόμενη το κατάστημα μας eve and butter ή και αγοράζοντας κάτι από εμάς συμμετέχετε στην υπηρεσία μας και συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις. Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις ισχύουν για όλους τους χρήστες του ιστοτόπου μας. 

 

Διαβάστε προσεκτικά πριν από την πρόσβαση ή τη χρήση της ιστοσελίδας μας. Με την πρόσβαση ή την χρήση οποιουδήποτε μέρους αυτού του ιστοτόπου συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από τους όρους και τις προϋποθέσεις μας. 

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά που μπορεί να συμβεί ως αποτέλεσμα της χρήσης αυτής της ιστοσελίδας. 

Όλοι οι πελάτες είναι υπεύθυνοι για την πληρωμή τυχών χρεώσεων και κρατήσεων από λοιπές τράπεζες  μεταφορές χρημάτων κτλ. 

Όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται στον ιστότοπο μας προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα και η ιδιοκτησία τους ανήκει στον σχεδιαστή ή κατασκευαστή του προϊόντος. Είναι αδίκημα η αντιγραφή οποιουδήποτε από αυτά τα σχέδια και οι ιδιοκτήτες διατηρούν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τόσο το ποινικό όσο και το αστικό δίκαιο για την προστασία των δικαιωμάτων τους. 

 

WEBINARS 

 

 1. Τα webinars γίνονται σε ολιγομελή γκρουπ ώστε να μπορούμε να σας παρακολουθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα έτσι ώστε να βγάλετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να απορροφήσετε τις περισσότερες δυνατές πληροφορίες. 
 2. Η κράτηση θέσης γίνεται αποκλειστικά και μόνο όταν φανεί το έμβασμα στην πλατφόρμα της τράπεζας μας και τίποτα άλλο δε δεσμεύει την θέση σας στο γκρουπ. 
 3. Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς και εφόσον λάβετε την απόδειξη πληρωμής άρα και απόδειξη κράτησης της θέσης θα λάβετε και όλες τις συνταγές τα εργαλεία και τα υλικά που θα χρειαστούμε κατά την διάρκεια του σεμιναρίου. 
 4. Τα webinars γίνονται μέσω της πλατφόρμας zoom και παρακαλούμε καθ’ όλη την διάρκεια του σεμιναρίου να έχετε κλειστό ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΟ σας τραβάει την προσοχή από το internet σας πχ (smart TV)
 5. Λίγο πριν την έναρξη του webinar θα λάβετε λινκ με το όποιο θα έχετε πρόσβαση την προκαθορισμένη ώρα να πατήσετε επάνω και να σας οδηγήσει στο μέρος που θα συναντηθούμε και θα πραγματοποιηθεί το webinar. 
 6. Μετά το μάθημα θα λάβετε το certificate του εκάστοτε μαθήματος σε ηλεκτρονική μορφή και έτοιμο για εκτύπωση.

 

VIDEOS

 1. Εφόσον επιβεβαιωθεί η πληρωμή θα λάβετε email με την απόδειξη της πληρωμής σας. 
 2. Θα λάβετε ένα email με τα υλικά τα εργαλεία που χρειάζονται για την πραγματοποίηση του έργου όπως και το link με το κλειδί ώστε να μπορέσετε να έχετε άμεση πρόσβαση σε αυτό.
 3. Από την ημέρα πληρωμής θα έχετε πρόσβαση στο βιντεομάθημα για ένα χρόνο με κανένα όριο προβολών. 
 4. ΔΕΝ λαμβάνετε certificate στα βιντεομαθήματα παρά μόνο στα online webinars.
 5. Καθ’ όλη την διάρκεια του σεμιναρίου θα μπορώ να λύνω απορίες σε ότι αφορά το συγκεκριμένο μάθημα και τις τεχνικές του.
 6. Εφόσον μπει το webinar στα βιντεοσκοπημένα θα μπορείτε να έχετε δωρεάν πια πρόσβαση σε αυτό για 1 χρόνο και να το δείτε όσες φορές εσείς επιθυμείτε.